2019.június 12-én került megrendezésre első nagy eseményünk, a toborzónk. Hatalmas érdeklődés volt az esemény iránt, mely minden várakozásunkat felülmúlta. Közel 160 gyerek jött el megmutatni tehetségét a magyar, illetve német szakembereknek. A játékosok csapatokban mérkőztek meg egymással, valamint különböző ügyességi feladatokon is bizonyíthatták tudásukat. A felmérések mellett tanulhattak pár trükköt Hajagos Mátétól is, aki hatszoros magyar freestyle bajnoki címmel büszkélkedhet.

A tehetségek kiválasztását nem bíztuk akárkikre, a toborzó eseményen részt vett többek között Thomas Doll, Nagy Ádám és Eddie Boekamp is, a Borussia Dortmund utánpótlás vezetője.

A nap végén zárásként minden résztvevő átvehette Dortmundi ajándékcsomagját és egy szerencsés nyertes, akit Thomas Doll sorsolt ki, megnyerte a Marco Reus által dedikált Borussia Dortmud mezt.

A hatalmas hőség ellenére egy felejthetetlen élmény volt a toborzó mind a gyerekeknek, mind a megfigyelőknek, ugyanis jó néhány kiemelkedő játékost fedeztek fel szakértőink.

https://youtu.be/celWJABnTaA