2019.október 18-21. között U12-es és U13-as csapatunk Dortmundba utazott egy tartalmas hétvégére. A fiúk busszal utaztak ki, így a pénteki és a hétfői nap utazással telt.

Szombaton délelőtt ellátogattunk a BVB Dortmund FanShopjába, ahol mindenki bevásárolt kedve szerint és a srácok felfedezték a mini focipályát is a shopban. Délután edzőmérkőzést játszottunk a Borussia Dortmund utánpótlás edzőközpontjában a Hammer SpVg csapataival, majd este következett a nagy izgalommal várt Bundesliga mérkőzés, a BVB Dortmund- Borussia Mönchengladbach összecsapás. Fantasztikus hangulat volt, bizonyára örök emlék lesz játékosainknak, hogy a helyszínen szurkolhattak.

A vasárnapot szintén szurkolással kezdtük, megnéztük az U19-es rangadót, amit a BVB Dortmund vívott a Schalke 04 ellen. Vasárnap délután pedig valóra vált egy nagy álmuk és pályára léphettek a Borussia Dortmund utánpótlás csapatai ellen. Remekül hajtottak a zord idő ellenére is, élvezet volt nézni mindkét csapat játékát. Óriási élmény volt az utánpótlás központ felfedezése és az ottani utánpótlás csapatokkal való mérkőzés is, melyből rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk.

Köszönjük a Borussia Dortmundnak ezt a felejthetetlen hétvégét és a lehetőséget, hogy megismerhessék játékosaink a kinti munkát!💛🖤💛🖤